Kontroltårn i Aalborg Lufthavn

Udfordringen i forbindelse med en specialopgave som denne har i høj grad været at få tingene til at spille sammen og gå op i en højere enhed. Kontroltårnet var i operationel drift under hele processen, så al opmåling, test og montering af de forskellige løsninger er således sket sideløbende med, at det operationelle personale har arbejdet i kontroltårnet. Det har krævet stor fleksibilitet ikke blot fra vores side men også fra det operative personales side. Vi lavede en etapeopdelt løsning, hvor vi monterede én arbejdsplads ad gangen, så kontroltårnet kunne være funktionsdygtigt under hele forløbet, og det har fungeret fint og uden at være til stor gene for nogen af parterne.

Fokus på funktionalitet, ergonomi og brugervenlighed

Udgangspunktet var, at kontroltårnets seks eksisterende pulte skulle udskiftes med tre nye pulte med hæve-/sænkefunktion, men herudover har Brdr. Poulsens Inventarsnedkeri også udviklet nye teknikkasser, der kan tilgås fra tre sider, etableret sidekasser til opbevaring af udstyr, udviklet specialdesignede bokse med tiltfunktion til VSCP-systemerne, udviklet specialfremstillede elektriske motorarme til skærme og printere, så de kan justeres individuelt, monteret nyt gulv, vindueskarme og køkken med mere.

Alle løsninger er udarbejdet i tæt samarbejde med Naviars folk, og bortset fra gulvet, er der ikke noget, der er standard. Alt er specialfremstillet med henblik på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for personalet. Udover et flot visuelt design, er der således lagt vægt på de enkelte løsningers funktionalitet, de ernogomiske forhold samt, brugervenlighed og udsyn til banerne.

Vi er mere end tilfredse med det endelige resultat, og tilbagemeldingerne fra Naviar og kontroltårnets personale er yderst positive. Alt i alt har det således været en både spændende og udfordrende opgave, hvor vi i den grad har fået lov at bevise, at vi er er en kompetent og specialiseret leverandør inden for skræddersyede inventarløsninger.


Kontakt os

Brødrerne Poulsen Inventarsnedkeri ApS
Bransagervej 7
9490 Pandrup

Tlf.: 98 24 74 55
Mail: kh@brdrpoulsen.com

CVR: 27229220

Elite