Skræddersyede inventarløsninger
- til butik, kontor, industri og private
Kontakt os
Skræddersyede inventarløsninger
- til butik, kontor, industri og private
Kontakt os

Medarbejdere

Kasper Høgenhaug, indehaver

Kasper er udlært snedker og procesoperatør. Han blev medejer i 2007 og har i dag overtaget firmaet efter sin far. Kasper deltager i alle typer opgaver og er specialist inden for CNC-fræsning, og det er ofte ham, der er ansvarlig for at indstille de mest avancerede maskiner. Kasper står for projekter og salg og er den, der udarbejder tilbud.

Niels Jørgen (Niller)

Niller er udlært snedker og har været ansat i firmaet siden 1978. Nillers primære arbejdsopgaver ligger i køkkenafdelingen, hvor han dels samler elementerne og dels udfører den sidste finish som fx montering af skuffer, bordplader og vaske etc. Niller står også for opmåling hos kunderne og den senere montering af løsningerne.

Thorbjørn

Thorbjørn er udlært tømrer og har været i firmaet siden 1998. Thorbjørn laver mindre tømreropgaver, og desuden monterer, samler og skærer han plader op. Thorbjørns stærke side er præcisionsarbejde – her arbejdes der ikke i centimeter, men millimeter. Thorbjørn er desuden firmaets specialist inden for forarbejdning af plast.

Bjarne

Bjarne er uddannet kommis, men arbejder i dag som ufaglært hos os. Bjarne er indbegrebet af en dygtig og pålidelig medarbejder, og hans primære arbejdsopgaver ligger i pladeopskæring og kantlimning. Desuden står Bjarne for vores lager, samt afsending og modtagelse af varer.

Esben

Esben har været i lære hos os som møbelsnedker og blev færdiguddannet i 2017. På opfordring af imponerede kollegaer og venner meldte Esben sig til DM i Skills 2017 – og han vandt! Vi kan derfor prale af at have Danmarks bedste snedker. Esbens specialer er samlinger, CNC-fræsning og præcisionsopskæring af plader.

Knud

Knud er maskinsnedker, og det er primært ham, der står for programmering af de forskellige avancerede maskiner. Næst efter familien er Knuds primære passion præcisionsarbejde såsom CNC-fræsning, programmering og fræsning efter AutoCAD.

Torben

Torben er vores dygtige og kvalitetsbevidste fleksjobber, der har fået ansvaret for produktionen af skydedørslåger. Det er også Torben, der sørger for at skære profilerne op i de rette dimensioner.

Katrine

Lige fra hun var lille, vidste Katrine, hvad hun ville arbejde med, når hun blev voksen. Hun ville være møbelsnedker, og hos os har hun fået en god og alsidig læreplads med dygtige medarbejdere. Vi er rigtig glade for Katrine, der allerede nu kan varetage mange selvstændige opgaver.

Du er velkommen til at kontakte os for tilbud eller yderligere informationer på telefon 98 24 74 55 – du kan også skrive via e-mail kh@brdrpoulsen.com 


Kontakt os

Brødrerne Poulsen Inventarsnedkeri ApS
Bransagervej 7
9490 Pandrup

Tlf.: 98 24 74 55
Mail: kh@brdrpoulsen.com

CVR: 27229220

Elite