Plastemner og plastforarbejdning til fødevareindustrien i fødevaregodkendt plast i Nordjylland

Vi er eksperter i plastemner i Nordjylland- især plastforarbejdning af teknisk plast

Brdr. Poulsen i Nordjylland har gennem de sidste 50 år produceret plastemner til primært fødevareindustrien. Vi er eksperter i plastforarbejdning, herunder forarbejdning af teknisk plast. Vi leverer emner til produktionsudstyr, der både forarbejder frosne og ferske råmaterialer til fødevarerne. Alle plastemner er fødevaregodkendt og leveres specialfremstillet til vores kunder. Brdr. Poulsen leverer både i serier og enkeltstykker.

Fordele ved plast i fødevareproduktionen

Der er mange fordele ved at benytte plast. Sammenlignet med stål og aluminium er plast dels lettere, det har lavere friktion og fås med selvsmørende egenskaber. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken plast man vælger til maskindele i fødevareanlæg. Det er afgørende at vælge den rigtige plast til den konkrete opgave. Benyt dig af vores mange års erfaring og rådgivning. Vi har materialer, der kan klare dine applikationer.

Hvilken type plast?
Brdr. Poulsen tilbyder flere forskellige plasttyper, så vi kan levere det optimale emner til den aktuelle produktion.

Her er de mest brugte plasttyper:

  • PEHD500 / PEHD1000 er meget slidstærk til applikationer, hvori der indgår vand. Prisen på råvaren er meget lav.
  • NYLON er et meget sejt materiale, der tåler høj belastning.
  • POM udmærker sig ved en kort produktionsproces og kan tåle høj belastning. Materialet har antistatiske egenskaber.

Vi har primært kunder i Nordjylland og Midtjylland, men du er altid velkommen til at kontakte os for tilbud eller yderligere informationer på telefon 98 24 74 55 – du kan også skrive via e-mail kh@brdrpoulsen.com.