50 års jubilæum

Specialinventar, butiksinventar og andre inventarløsninger gennem 50 år

1968 – 50 år – 2018

Brdr. Poulsen er et anerkendt snedkeri, der ligger i Pandrup i Nordjylland. Vi har 50 års erfaring med at fremstille skræddersyede inventarløsninger til butikker, kontorer, industrien og private boliger.

Fra ide til montering hos kunden
Med egen design- og planlægningsafdeling kan vi løfte hele opgaven frem til, at den sidste skrue monteres hos kunden. Vi tager os af alle faser af ordren, så du som kunde har ro til at arbejde med dine produkter. Og da vi udelukkende producerer efter ordre, sikrer vi os, at vores produkter altid imødekommer vores kunders specifikke krav og behov.

Specialfremstillede inventarløsninger
Brdr. Poulsen leverer direkte til slutkunder – men vi fungerer også som underleverandør til indretningsfirmaer, arkitekter, møbelhuse og designere. Under alle omstændigheder står vi klar med professionel rådgivning og vejledning i alt lige fra design og konstruktion til valg af materiale.

Brdr. Poulsen er det rette valg for dig, der ønsker specialfremstillet inventar af høj håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os for tilbud eller yderligere informationer på telefon 98 24 74 55 – du kan også skrive via e-mail kh@brdrpoulsen.com


Kontakt os

Brødrerne Poulsen Inventarsnedkeri ApS
Bransagervej 7
9490 Pandrup

Tlf.: 98 24 74 55
Mail: kh@brdrpoulsen.com

CVR: 27229220

Sm1bg