Avanceret maskinpark til præcisionsfremstilling

Hos Brdr. Poulsen er vi stolte af vores professionelle og moderne maskinpark, som vi løbende moderniserer og udskifter med nye avancerede præcisionsmaskiner.

Vi har følgende maskiner til rådighed:

CNC-fræser for ekstrem præcision
Vores CNC-fræser forarbejder materialer som massivt træ, MDF-plader, spån, krydsfiner, brandhæmmende plader, kompaktlaminater, komposit og plast. Fræseren er computerstyret: Man tegner det ønskede emne i sit tegneprogram, sender det til fræseren, som så præcisionsfræser det i det ønskede materiale. Fræseren kan producere stort set alt. Derfor benytter vi ofte vores CNC-fræser til prototyper. Fræsning foretages efter acad-filer, dwg og dxf.

Vores CNC-fræser kan fræse formater i ca. 3.500×1.450 mm., alt efter hvilket værktøj der bruges. Vi kan desuden montere et vinkel-gear til den, som muliggør fræsning med savklinge samt vandret fræsning i plader.

Kantlimer – også til vandfast PU-lim
Vores kantlimer kan pålime trælister, kanter af massivt træ, rullefiner-lister, plastikkanter, aluminiumskanter og melaminkanter på mellem 8 mm og 65 mm tykkelse.
Kantlimeren kan pålime kanter med vandfast PU-lim.

Pladesaven skærer i op til 95 mm tykkelse
Vores pladeopskæringssav har automatisk fremføring og fødes af kaoslager. Det vil sige, at vi kan lægge flere plader ind ad gangen og skære i lag. Pladesaven kan skære i op til 95 mm tykkelse ved pladestørrelse 4250×4400 mm. Pladesaven kan udføre både notskæring og vinkelskæring.

Martin-sav sikrer ekstra flot finish
Martin-saven er en tysk præcisionssav med digitalindstilling. Saven kan skære i grader/med kip, og den har indbygget forridser, som giver en ekstra flot finish på det færdige resultat.

Du er velkommen til at kontakte os for tilbud eller yderligere informationer på telefon 98 24 74 55 – du kan også skrive via e-mail kh@brdrpoulsen.com


Kontakt os

Brødrerne Poulsen Inventarsnedkeri ApS
Bransagervej 7
9490 Pandrup

Tlf.: 98 24 74 55
Mail: kh@brdrpoulsen.com

CVR: 27229220

Sm1bg